Spoed

Spoed en pijnklachten

Met spoed een tandarts nodig? Tijdens praktijkuren, ’s avonds of in het weekend?

Spoed en pijnklachten tijdens praktijkuren:

Tijdens praktijkuren kunt u voor spoed altijd terecht na een telefonische afspraak via ons reguliere telefoonnummer 0174 – 295 229.

Spoed en pijnklachten buiten praktijkuren:
De spoeddienst buiten praktijkuren is uitsluitend bedoeld voor ongevallen, ernstige pijnklachten en nabloedingen die niet kunnen wachten.

Als u gebruik wenst te maken van deze dienst, vergeet dan niet uw legitimatie en verzekeringsgegevens mee te nemen. Houdt tevens rekening met contante betaling na afloop.

Buiten praktijkuren kunt u bellen met: 0174 – 295 229. U krijgt op ons antwoordapparaat te horen wie op dat moment de dienstdoende tandarts is. Mocht ons antwoordapparaat onverhoeds niet werken kunt u terecht op de website van Tandartsen Westland.

Maak een afspraak

Maak telefonisch gemakkelijk en snel uw afspraak met één van onze assistentes. U kunt ons bereiken tijdens de praktijktijden op nummer 017-4295229

Wat te doen bij spoed?

Tijdens en buiten praktijkuren kunt u voor spoed altijd bij ons of een dienstdoende collega terecht na een telefonische afspraak via ons reguliere nummer 017-4295229

Inschrijven

Lie Tandartsen verwelkomt u graag als nieuwe patiënt. Bel voor een afspraak, kom langs in onze praktijk en maak kennis met ons professionele mondzorgteam!

Wij zijn een moderne en professionele tandartsenpraktijk waarbij iedereen – jong en oud – welkom is en waar u kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze specialisten.