Implantaten

Het kan voorkomen dat er een of meerdere tanden bij u zijn uitgevallen

Bijvoorbeeld vanwege tandbederf of na een ongeluk. Omdat we toch allemaal prettig willen kunnen eten en een strak gebit een prettige uitstraling geeft, kunnen we de ontbrekende tanden vervangen door implantaten. Implantaten zijn de basis voor diverse kunsttanden. Het kan een enkele tand zijn, maar ook een stevige basis voor een brug of kunstgebit. Bij Lie Tandartsen kunnen we implantaten inbrengen, zodat u weer een mooi strak gebit krijgt. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Wanneer heeft u implantaten nodig?

U kunt een implantaat nodig hebben wanneer u een of meerdere tanden mist. Het implantaat is de basis waarop een kroon bevestigd wordt. Een kroon doet lijken alsof uw tand nooit verloren is gegaan. Wanneer een enkele tand ontbreekt, kan een enkele implantaat volstaan. Ontbreken er meerdere tanden of heeft u een kunstgebit? Dan kunnen meerdere implantaten geplaatst worden, waar een klikframe of kunstgebit aan vastgemaakt kan worden. Ook is het mogelijk om meerdere implantaten te plaatsen, waar vervolgens een brug op wordt bevestigd.

Het plaatsen van een implantaat

Een implantaat bestaat uit een schroef van titanium die de functie van de tandwortel overneemt. Deze schroef plaatsen we onder verdoving in het kaakbot. Na plaatsing hecht het kaakbot zich volledig aan het implantaat. Dit kan 2 tot 6 maanden duren. Na een volledige hechting is het implantaat een geschikte en sterke basis voor een kroon, brug of kunstgebit.

Informeer naar de mogelijkheden bij Lie Tandartsen

Wilt u weten wat er bij u mogelijk is voor het verfraaien van uw gebit? Neem dan gerust contact op met Lie Tandartsen. We zullen u voorzien van advies en voeren altijd een grondig vooronderzoek uit. Zo kunnen we u vaak garanderen dat u aan het eind van het proces weer een stralend gebit heeft.

Maak een afspraak

Maak telefonisch gemakkelijk en snel uw afspraak met één van onze assistentes. U kunt ons bereiken tijdens de praktijktijden op nummer 017-4295229

Wat te doen bij spoed?

Tijdens en buiten praktijkuren kunt u voor spoed altijd bij ons of een dienstdoende collega terecht na een telefonische afspraak via ons reguliere nummer 017-4295229

Inschrijven

Lie Tandartsen verwelkomt u graag als nieuwe patiënt. Bel voor een afspraak, kom langs in onze praktijk en maak kennis met ons professionele mondzorgteam!

Wij zijn een moderne en professionele tandartsenpraktijk waarbij iedereen – jong en oud – welkom is en waar u kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze specialisten.