Betalen

Bij Lie Tandartsen staat aandacht en goede zorg voorop.

Daarom is de verwerking van nota’s uitbesteed aan Infomedics. Infomedics biedt u meerdere manieren aan om uw nota te betalen. Lees verder voor meer informatie of kijk op www.infomedics.nl

De rekening
Onze rekeningen zijn opgebouwd uit de verschillende werkzaamheden (prestaties) die tijdens een behandeling zijn uitgevoerd. Op iedere rekening worden alle prestaties omschreven inclusief een landelijk bepaalde code.

U ontvangt uw nota van Infomedics
In onze praktijk staan aandacht en goede zorg voorop. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics.

Betaling van uw nota
Infomedics biedt u meerdere manieren aan om uw nota te betalen. Bekijk de betaalmogelijkheden en termijnen op www.infomedics.nl.

Regel het gemakkelijk online
Op de website van Infomedics kunt u zelf alles regelen omtrent uw nota. Zo kunt u uw nota inzien of de status van uw nota controleren. Verder kunt u tevens wijzigingen doorvoeren.

Vragen
Voor vragen over uw nota kunt u terecht op www.infomedics.nl

Contactgegevens Infomedics
Telefoonnummer: 036 – 20 31 900
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Maak een afspraak

Maak telefonisch gemakkelijk en snel uw afspraak met één van onze assistentes. U kunt ons bereiken tijdens de praktijktijden op nummer 017-4295229

Wat te doen bij spoed?

Tijdens en buiten praktijkuren kunt u voor spoed altijd bij ons of een dienstdoende collega terecht na een telefonische afspraak via ons reguliere nummer 017-4295229

Inschrijven

Lie Tandartsen verwelkomt u graag als nieuwe patiënt. Bel voor een afspraak, kom langs in onze praktijk en maak kennis met ons professionele mondzorgteam!

Wij zijn een moderne en professionele tandartsenpraktijk waarbij iedereen – jong en oud – welkom is en waar u kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze specialisten.