Over ons

De Praktijk

De tandartsenpraktijk is ruim 30 jaar gevestigd in Wateringen en is vanaf 2011 gesitueerd aan de Guldeland 5.

Over Lie tandartsen

Het is een moderne praktijk waar gestreefd word naar een mooi en gezond gebit, waarbij de wensen en behoeften voorop staan. Bij ons staat kwaliteit, betrokkenheid en persoonlijke aandacht centraal. Dit heeft ervoor gezorgd dat veel patiënten een fijne, langdurige relatie op hebben gebouwd, waarbij we zelfs de 3e generatie van families mogen verwelkomen.

De meest voorkomende tandheelkundige behandelingen worden in de praktijk uitgevoerd. Zonodig word er nauw samen gewerkt met specialisten in de endodontologie, parodontologie, orthodontie, mond- kaak en aangezichtschirurgie en implantologie.

Maak een afspraak

Maak telefonisch gemakkelijk en snel uw afspraak met één van onze assistentes. U kunt ons bereiken tijdens de praktijktijden op nummer 017-4295229

Wat te doen bij spoed?

Tijdens en buiten praktijkuren kunt u voor spoed altijd bij ons of een dienstdoende collega terecht na een telefonische afspraak via ons reguliere nummer 017-4295229

Inschrijven

Lie Tandartsen verwelkomt u graag als nieuwe patiënt. Bel voor een afspraak, kom langs in onze praktijk en maak kennis met ons professionele mondzorgteam!

Wij zijn een moderne en professionele tandartsenpraktijk waarbij iedereen – jong en oud – welkom is en waar u kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze specialisten.