Prothese kunstgebitten

Wanneer meerdere tanden of kiezen ontbreken, belemmert dit het eten enorm

Bovendien kan het ook uw zelfvertrouwen beïnvloeden. Gelukkig kunnen prothese kunstgebitten een uitkomst bieden. Het is mogelijk om te kiezen voor een volledige prothese die u rechtstreeks op uw kaken kunt dragen. Ondervindt u hier last van en laat de prothese los? Dan is het ook mogelijk om 2, 4 of 6 implantaten te laten plaatsen waaraan vervolgens een prothese wordt vastgeklikt.

Een afdruk van uw mond voor een goede pasvorm

Om het kunstgebit zo goed zo comfortabel en passend mogelijk te maken, wordt er een volledige afdruk van uw mond gemaakt. Op basis van deze afdruk kan een tandtechnicus de prothese vervaardigen. Als eerste stap zal er een proefprothese worden ontwikkeld. Het passen van de prothese gaat vooraf aan de laatste aanpassingen. Er wordt veel aandacht besteed aan de pasvorm en het comfort van de prothese.

Informeer naar de mogelijkheden bij Lie Tandartsen

Overweegt u om een prothese te laten maken? Neem dan gerust contact op met Lie Tandartsen om de mogelijkheden met ons door te nemen. Bij de eerste afspraak kunnen we al een afdruk maken, zodat een tandtechnicus uw prothese kan ontwikkelen.

Maak een afspraak

Maak telefonisch gemakkelijk en snel uw afspraak met één van onze assistentes. U kunt ons bereiken tijdens de praktijktijden op nummer 017-4295229

Wat te doen bij spoed?

Tijdens en buiten praktijkuren kunt u voor spoed altijd bij ons of een dienstdoende collega terecht na een telefonische afspraak via ons reguliere nummer 017-4295229

Inschrijven

Lie Tandartsen verwelkomt u graag als nieuwe patiënt. Bel voor een afspraak, kom langs in onze praktijk en maak kennis met ons professionele mondzorgteam!

Wij zijn een moderne en professionele tandartsenpraktijk waarbij iedereen – jong en oud – welkom is en waar u kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze specialisten.