De huisregels

In iedere tandartsenpraktijk gelden huisregels.

Zo ook bij Lie Tandartsen. De meeste huisregels spreken voor zich. Toch verzoeken wij u onze huisregels door te nemen en u hiervan op de hoogte te stellen alvorens u een afspraak maakt.

Uw persoonlijke gegevens
Bij uw eerste bezoek als patiënt wordt u verzocht om een geldige verzekeringspas van uw verzekering en een geldig legitimatie mee te nemen.

Afspraken
In onze praktijk zijn de behandelingen uitsluitend volgens afspraak. Zonder afspraak is het niet mogelijk om langs te komen met de bedoeling direct behandeld te worden. Afspraken kunnen uitsluitend telefonisch gemaakt worden.

Het te laat komen voor een afspraak
Wanneer u te laat verschijnt op een afspraak loopt u het risico dat de behandeling niet geheel volgens planning kan worden afgerond. Het kan voorkomen dat vanwege het ontstane tijdsgebrek de afspraak helaas geannuleerd en verzet moet worden.

Het niet nakomen van een afspraak
Wanneer u een afspraak niet kan nakomen, dient u dit uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch door te geven. Als u een afspraak niet of niet tijdig afzegt, dan zal de voor u gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.
Bij herhaaldelijk te laat afzeggen of niet nakomen van een afspraak, behouden wij ons het recht voor om u uit te schrijven als patiënt van onze praktijk.

Uw eigendommen
Lie tandartsen is niet aansprakelijk voor schade, diefstal of verlies van uw eigendommen. U wordt geadviseerd om zelf waakzaam te zijn over uw eigendommen en deze niet onbeheerd achter te laten

Roken
Het is niet toegestaan om in de praktijk of bij de ingang van de praktijk te roken.

Huisdieren
Huisdieren in de praktijk zijn niet toegestaan.

Maak een afspraak

Maak telefonisch gemakkelijk en snel uw afspraak met één van onze assistentes. U kunt ons bereiken tijdens de praktijktijden op nummer 017-4295229

Wat te doen bij spoed?

Tijdens en buiten praktijkuren kunt u voor spoed altijd bij ons of een dienstdoende collega terecht na een telefonische afspraak via ons reguliere nummer 017-4295229

Inschrijven

Lie Tandartsen verwelkomt u graag als nieuwe patiënt. Bel voor een afspraak, kom langs in onze praktijk en maak kennis met ons professionele mondzorgteam!

Wij zijn een moderne en professionele tandartsenpraktijk waarbij iedereen – jong en oud – welkom is en waar u kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze specialisten.