Huisregels

In iedere tandartsenpraktijk gelden huisregels. Zo ook bij Lie Tandartsen. De meeste huisregels spreken voor zich. Toch verzoeken wij u onze huisregels door te nemen en u hiervan op de hoogte te stellen alvorens u een afspraak maakt. 

Uw persoonlijke gegevens

Bij uw eerste bezoek als patiënt wordt u verzocht om een geldige verzekeringspas van uw verzekering en een geldig legitimatie mee te nemen.

Afspraken

In onze praktijk zijn de behandelingen uitsluitend volgens afspraak. Zonder afspraak is het niet mogelijk om langs te komen met de bedoeling direct behandeld te worden. Afspraken kunnen uitsluitend telefonisch gemaakt worden.

Het te laat komen voor een afspraak

Wanneer u te laat verschijnt op een afspraak loopt u het risico dat de behandeling niet geheel volgens planning kan worden afgerond. Het kan voorkomen dat vanwege het ontstane tijdsgebrek de afspraak helaas geannuleerd en verzet moet worden.

Het niet nakomen van een afspraak

Wanneer u een afspraak niet kan nakomen, dient u dit uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch door te geven. Als u een afspraak niet of niet tijdig afzegt, dan zal de voor u gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.
Bij herhaaldelijk te laat afzeggen of niet nakomen van een afspraak, behouden wij ons het recht voor om u uit te schrijven als patiënt van onze praktijk.

Uw eigendommen

Lie tandartsen is niet aansprakelijk voor schade, diefstal of verlies van uw eigendommen. U wordt geadviseerd om zelf waakzaam te zijn over uw eigendommen en deze niet onbeheerd achter te laten

Roken

Het is niet toegestaan om in de praktijk of bij de ingang van de praktijk te roken.

Huisdieren

Huisdieren in de praktijk zijn niet toegestaan.